Хто може стати нашим постачальником

Будь-який заклад громадського харчування, в якому є фритюр - відпрацьована рослинна олія - окрема категорія відходів, яка утворюється при зливі масла після фритюру і очищення фритюрниці

Будь-яке харчове виробництво, яке використовує рослинні олії або тваринні жири, для виготовлення продукції

Будь-яка фізична особа, яка приватним способом займається збором відпрацьованої рослинної олії, для подальшого продажу і отримання прибутку

Будь-яка відповідальна домогосподарка, яка збирає рослинну олію після жарки в окрему ємність

Передай нам свої обов`язки в поводженні з відходами після фритюру і повністю сконцентруйся на своєму бізнесі

 

Нашим постачальникам ми гарантуємо

 

✓ якісний сервіс, оперативність, стабільність та відповідальність

 

✓ регулярний додатковий прибуток

- основне меню закладу - фритюр - від 100 тис.грн. і вище на рік

- кілька страв в меню закладу - фритюр - від 20 до 50 тис. грн. на рік

 

✓ договір на закупівлю відпрацьованої кулінарної олії

- для контролюючих органів

- для впровадження системи HACCP (ХАССП) в закладі

 

✓ електронний звіт про кількість вивезеної відпрацьованої рослинної олії за будь-який період часу

 

✓ регулярну оплату відповідно до ваших вимог

Нам довіряють

Отримати консультацію